orvos Szolnok címkével bejegyzett oldalak

dr. Pintye Imre
2011. október. 6. / dr. Pintye Imre

1993-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem, általános orvosi karán végeztem tanulmányaimat. 1999-ben radiológia területen szakvizsgát tettem. Kiemelt érdeklődést mutatok a hasi és nyaki ultrahang vizsgálati területek iránt.

tovább
2011. augusztus. 29. / Orvosaink

A Szent István Egészségház és Patika megalakulása óta törekedik arra, hogy szakmailag minden elvárásnak megfelelő munkatársakból kialakított, barátságos csapat fogadja a pácienseket.
Büszkék vagyunk arra, hogy számos munkatársunk szakmájuk legmagasabb elismeréseit, kitüntetéseit magukénak tudhatják, folyamatosan publikálnak, valamint részt vesznek az újabb generáció oktatásában. Így nemcsak szakmájukat, nevüket öregbítik, hanem a Szent István Egészségházat is.

tovább
2011. augusztus. 21. / Rólunk

A Szent István Egészségházról és Patikáról

A Szent István Patikát 2000-ben létesítettük Szolnok történelmi városnegyedében, a Szolnoki Művésztelep, Vártemplom és a Tisza-part által határolt, a belvároshoz közel, gyalog és gépkocsival könnyen megközelíthető helyen. Az épület mögötti parkoló ingyenesen igénybe vehető.

2010-ben egészségügyi szolgáltatásainkat fejlesztettük tovább, és a Patikával egy épületben megnyitottuk egészségügyi intézményünket, a Szent István Egészségházat, ahol gyors, hatékony és minőségi orvosi ellátást biztosítunk Önnek és családjának, cégének egyaránt.

A Szent István Egészségházat azért létesítettük, hogy elérhető közelségbe hozzuk a minőségi műszeres diagnosztikai szakorvosi szolgáltatásokat, lerövidítve ezáltal a sokszor elviselhetetlenül hosszúnak tűnő várakozási időt.

A Szent István Egészségház és Patika hitvallása:

  • Diszkréció
  • A páciensek egészségének megőrzése
  • A betegségek megelőzése, illetve korai felismerése
  • A beteg út legoptimálisabb megszervezése, mellyel a lehető legrövidebb idő alatt kapja meg a páciens a kért vizsgálatot, és azok eredményeit
  • Kiváló szakorvosokkal történő konzultáció megteremtése
  • Kiemelkedő színvonalú ellátás és a páciens elvárásainak maximális előtérbe helyezése

Ne feledje: Az egészség a legnagyobb érték! – fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az egészség értékelésére ne egy esetleges betegség tanítson meg bennünket, hanem tanuljuk meg értékelni a mindennapjainkban és tenni érte, hogy hajlamaink és genetikai adottságaink által eleve adott korlátok között minél teljesebb és hosszabb életet élhessünk.

dr. Kapitány István szakgyógyszerész

tovább
2011. augusztus. 21. / dr. Telek Judit

1990-es belgyógyászati szakvizsgám után a cukorbetegekkel kezdtem foglalkozni, ezt követően terjedt ki érdeklődésem a hormonális betegségekre is.

tovább
dr. Medgyesi Csaba
2011. augusztus. 21. / dr. Medgyesi Csaba

Orvosi diplomámat 1987-ben szereztem meg Marosvásárhelyen, az Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Specializációimat Budapesten végeztem: aneszteziológia és intenzív terápia területén 1993-ban, urológia területén 1999-ben.

tovább
dr. Dalmadi Éva
2011. augusztus. 21. / dr. Dalmadi Éva

1979-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 3 szakterületen szereztem szakvizsgát: belgyógyászat területén 1984-ben, üzemorvosi szakon 1996-ban, majd háziorvosi szakvizsgát tettem 1998-ban.

tovább
dr. Dér Alíz
2011. augusztus. 21. / dr. Dér Aliz

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem a diplomámat 1985-ben. Szakvizsgát 1989-ben tettem a radiológia területén. Kiemelt érdeklődési területem az ultrahang vizsgálatok

tovább
dr. Nemes Katalin
2011. augusztus. 21. / dr. Nemes Katalin

1987-ben végeztem Marosvásárhelyen, az Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Háziorvostan szakvizsgámat 1996-ban, majd üzemorvosi szakvizsgámat 1998-ban Budapesten szereztem. 2004-ben Debrecenben reumatológiából tettem szakvizsgát.

tovább
12

© 2011-2018 Szolnok Szent István Egészségház és Patika ~ Minden jog fenntartva!

06 56/524-082
Egészségház

Szolnok Szent István Egészségház és Patika

06 56/524-080
Patika