gyógyszertár címkével bejegyzett oldalak

2011. szeptember. 17. / Kell beutalót vinni az Egészségházba a szolgáltatások igénybevételéhez?

Nem, az Egészségház szolgáltatásai beutaló nélkül igénybe vehetőek, elegendő telefonon vagy személyesen bejelentkezni és már fogadjuk is Önt. Ez vonatkozik a laborvizsgálatra is, azzal, hogy a laborvizsgálat beutalóval jóval kedvezőbb áron vehető igénybe.

tovább
2011. szeptember. 17. / A korábbi Szent István Patika alakult Egészségházzá?

Nem, a Szent István Patika továbbra is a megszokott helyen működik, a Patika épületében az eddigi családorvosi rendelők mellett, illetve a családorvosi rendelők alatti szinten nyílt meg az Egészségház, amely szakorvosi vizsgálatokat és szűrővizsgálatokat, többek között korszerű ultrahangvizsgálatokat biztosít a betegeknek.

tovább
2011. szeptember. 4. / Mettől meddig tartanak nyitva?

Lsd. “Elérhetőség” menüpontot.

tovább
2011. szeptember. 4. / Hol tudok parkolni, és mennyibe kerül?

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított az Egészségház épülete mögött található parkolóban.

tovább
2011. szeptember. 4. / OEP finanszírozott ellátása van-e az Egészségháznak?

Igen, a Szent István Egészségház és Patika intézetében lehetősége van a laboratóriumi szolgáltatásokat OEP finanszírozással, kedvező áron igénybe vennie. Ezenkívül a szakorvosi rendeléseinken orvosaink egészségbiztosító által támogatott vényeket adnak, amit Patikánkban azonnal ki is válthatnak.

tovább
2011. szeptember. 4. / Mennyi időn belül kaphatok időpontot?

Egészségházunkban próbálunk minél hamarabb időpontot adni a szakorvosi vizitre és vizsgálatokra. Ez általában azt jelenti, hogy a páciens három-négy napon belül, illetve sürgős esetben lehetőség szerint azonnal vagy 24 órán belüli időpontot kap.

tovább
2011. szeptember. 4. / Bankkártyával tudok fizetni?

Mind az Egészségházban, mind a Patikában van lehetősége a bankkártyás fizetésre,valamint az Egészségházban üdülési csekkel is fizethet.

tovább
2011. szeptember. 4. / Egészségpénztáram terhére fizethetek?

Igen, fizethet az egészségpénztára terhére, hiszen számos pénztárral szerződéses viszonyban állunk. Az igénybe vett szolgáltatásokról számlát állítunk ki annak érdekében, hogy Ön el tudjon számolni az igénybe vett szolgáltatásokkal Pénztárával.

tovább
123

© 2011-2018 Szolnok Szent István Egészségház és Patika ~ Minden jog fenntartva!

06 56/524-082
Egészségház

Szolnok Szent István Egészségház és Patika

06 56/524-080
Patika