gyógyszertár szolnok címkével bejegyzett oldalak

2011. augusztus. 21. / Rólunk

A Szent István Egészségházról és Patikáról

A Szent István Patikát 2000-ben létesítettük Szolnok történelmi városnegyedében, a Szolnoki Művésztelep, Vártemplom és a Tisza-part által határolt, a belvároshoz közel, gyalog és gépkocsival könnyen megközelíthető helyen. Az épület mögötti parkoló ingyenesen igénybe vehető.

2010-ben egészségügyi szolgáltatásainkat fejlesztettük tovább, és a Patikával egy épületben megnyitottuk egészségügyi intézményünket, a Szent István Egészségházat, ahol gyors, hatékony és minőségi orvosi ellátást biztosítunk Önnek és családjának, cégének egyaránt.

A Szent István Egészségházat azért létesítettük, hogy elérhető közelségbe hozzuk a minőségi műszeres diagnosztikai szakorvosi szolgáltatásokat, lerövidítve ezáltal a sokszor elviselhetetlenül hosszúnak tűnő várakozási időt.

A Szent István Egészségház és Patika hitvallása:

  • Diszkréció
  • A páciensek egészségének megőrzése
  • A betegségek megelőzése, illetve korai felismerése
  • A beteg út legoptimálisabb megszervezése, mellyel a lehető legrövidebb idő alatt kapja meg a páciens a kért vizsgálatot, és azok eredményeit
  • Kiváló szakorvosokkal történő konzultáció megteremtése
  • Kiemelkedő színvonalú ellátás és a páciens elvárásainak maximális előtérbe helyezése

Ne feledje: Az egészség a legnagyobb érték! – fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az egészség értékelésére ne egy esetleges betegség tanítson meg bennünket, hanem tanuljuk meg értékelni a mindennapjainkban és tenni érte, hogy hajlamaink és genetikai adottságaink által eleve adott korlátok között minél teljesebb és hosszabb életet élhessünk.

dr. Kapitány István szakgyógyszerész

tovább
2011. augusztus. 21. / Szent István Patika

Gyógyszerészként nap, mint nap azon dolgozom, hogy a betegségek megelőzésében, gyógyításában a Pácienseink segítségére lehessünk, igényeiket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és érezzék, hogy hozzánk bármikor bizalommal fordulhatnak, legyen szó akár gyógyszerekről, vagy bármely egészségügyi, kozmetikai, és táplálkozási tanácsadásról.

A Szent István Patika 2000-ben létesült Szolnok történelmi városnegyedében, a Szolnoki Művésztelep, Vártemplom és a Tisza-part által határolt helyen.
2010-ben a Patika mellett, azzal egy épületben megnyitott a Szent István Egészségház is, annak érdekében, hogy a lakosság és vállalatok számára hozzáférhetővé váljanak azok az egészségügyi szolgáltatások is, amelyekre való várakozást sokszor elviselhetetlenül hosszú időnek éreztük, és ahol gyors, hatékony és minőségi orvosi ellátást biztosítunk Önnek.

Családtagjaimmal együtt közös erővel azon dolgozunk, hogy olyan minőségi, gyors, korrekt egészségügyi ellátás valósuljon meg, amellyel méltók lehetünk pácienseink bizalmának elnyerésére.
A Patikában széles körű gyógyszerkínálattal, magas színvonalú szakmai tanácsadással segítjük a betegek gyógyulását és egyre bővülő szolgáltatásokkal kívánunk megfelelni pácienseink elvárásainak. A gyógyszerek mellett homeopátiás készítményeket, kozmetikumokat (Vichy, La Roche-Posay), valamint babaápolási cikkeket, tápszereket, étrend-kiegészítőket, gyógyteákat, gyógyvizeket – forgalmazunk, továbbá a világszínvonalú amerikai bőrgyógyászati készítmény, a NeoStrata termékeit is megtalálja nálunk.

A Szent István Egészségház és Patika alapítójaként fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az egészség értékelésére ne egy esetleges betegség tanítson meg bennünket, hanem tanuljuk meg értékelni a mindennapjainkban és tenni érte, hogy hajlamaink és genetikai adottságaink által eleve adott korlátok között minél teljesebb és hosszabb életet élhessünk.

Forduljon hozzánk bizalommal – mert az egészség a legnagyobb érték!

dr. Kapitány István szakgyógyszerész

tovább

© 2011-2018 Szolnok Szent István Egészségház és Patika ~ Minden jog fenntartva!

06 56/524-082
Egészségház

Szolnok Szent István Egészségház és Patika

06 56/524-080
Patika