egészségház címkével bejegyzett oldalak

2013. április. 29. / Terhességi ultrahang vizsgálat

Az összes ultrahang vizsgálathoz hasonlóan a terhességi ultrahang vizsgálat káros hatásokkal nem jár, fájdalom- és sugármentes, megbízható eljárás. A terhességi ultrahang vizsgálatok célja a méhen belül magzati fejlődés nyomon követése, esetleges fejlődési rendellenesség felismerése, magzati vagy anyai veszélyállapotok észlelése. A várandósság alatt 5 ultrahang vizsgálat elvégzése javasolt. Az 1. ultrahang vizsgálat során a terhességi kor […]

tovább
2013. április. 29. / Nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok

Az összes ultrahang vizsgálathoz hasonlóan a nőgyógyászati ultrahang vizsgálat káros hatásokkal nem jár, fájdalom- és sugármentes, megbízható eljárás. A nőgyógyászati ultrahang vizsgálat során a méh és petefészek helyzetét, nagyságát, szerkezetét és kóros elváltozását vizsgáljuk. Információt kapunk a petefészkek működéséről, méhnyálkahártya hormonális változásairól. Megállapíthatjuk a terhességet, a peteérést, azt, hogy mikor várható a tüszőrepedés, így kiváló […]

tovább
2011. szeptember. 17. / Kell beutalót vinni az Egészségházba a szolgáltatások igénybevételéhez?

Nem, az Egészségház szolgáltatásai beutaló nélkül igénybe vehetőek, elegendő telefonon vagy személyesen bejelentkezni és már fogadjuk is Önt. Ez vonatkozik a laborvizsgálatra is, azzal, hogy a laborvizsgálat beutalóval jóval kedvezőbb áron vehető igénybe.

tovább
2011. szeptember. 17. / A korábbi Szent István Patika alakult Egészségházzá?

Nem, a Szent István Patika továbbra is a megszokott helyen működik, a Patika épületében az eddigi családorvosi rendelők mellett, illetve a családorvosi rendelők alatti szinten nyílt meg az Egészségház, amely szakorvosi vizsgálatokat és szűrővizsgálatokat, többek között korszerű ultrahangvizsgálatokat biztosít a betegeknek.

tovább
2011. szeptember. 4. / Mettől meddig tartanak nyitva?

Lsd. “Elérhetőség” menüpontot.

tovább
2011. szeptember. 4. / Hol tudok parkolni, és mennyibe kerül?

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított az Egészségház épülete mögött található parkolóban.

tovább
2011. szeptember. 4. / OEP finanszírozott ellátása van-e az Egészségháznak?

Igen, a Szent István Egészségház és Patika intézetében lehetősége van a laboratóriumi szolgáltatásokat OEP finanszírozással, kedvező áron igénybe vennie. Ezenkívül a szakorvosi rendeléseinken orvosaink egészségbiztosító által támogatott vényeket adnak, amit Patikánkban azonnal ki is válthatnak.

tovább
2011. szeptember. 4. / Mennyi időn belül kaphatok időpontot?

Egészségházunkban próbálunk minél hamarabb időpontot adni a szakorvosi vizitre és vizsgálatokra. Ez általában azt jelenti, hogy a páciens három-négy napon belül, illetve sürgős esetben lehetőség szerint azonnal vagy 24 órán belüli időpontot kap.

tovább

© 2011-2018 Szolnok Szent István Egészségház és Patika ~ Minden jog fenntartva!

06 56/524-082
Egészségház

Szolnok Szent István Egészségház és Patika

06 56/524-080
Patika